Stichting Africa Life & haar samenwerkingspartners hebben een enorm succesvolle Moerwijk-voor-elkaar middag op 11 maart 2023 van 12.30 tot 17.00 uur georganiseerd bij Heeswijkplein 10, Den Haag. Wij willen graag iedereen die gehoor heeft/hebben gegeven aan onze oproep om mooie kleding, schoenen, spullen te doneren ontzettend bedanken!  Jullie hebben heel veel inwoners van Moerwijk heel  gelukkig gemaakt.
We hebben zo veel spullen ontvangen en het was veel meer dan wij hadden verwacht;  het voelde alsof iedereen in Den haag iets heeft gedoneerd. Dit zegt veel over het warme hart van veel Haagse inwoners voor de mensen die het minder hebben in onze mooie maatschappij. Nogmaals zeer bedankt!
Het was weer, zoals in Segbroek, een mooie, zonnige, gezegende en succesvolle dag. Het was druk bezocht en de sfeer was geweldig! Buiten was een springkussen, vrolijke muziek van een DJ, een djembé workshop en een kraam met verschillende mooie spullen.

Binnen was heel veel goede mooie kleding, schoenen, speelgoed, kinderboeken, en nog veel meer! Alles gratis voor iedereen om mee te nemen. Voor bezoekers was een gezellige zithoekje met koffie, thee en cake, en natuurlijk voor de kinderen limonade en chippies. Er was veel waardering voor de dag van zowel bezoekers, vrijwilligers als samenwerkingspartners. Er waren een paar inwoners aanwezig die spontaan vrijwillig gingen helpen met uitsorteren van de spullen. Vanuit de wijk was een heel diverse doelgroep aanwezig. Wij hebben heel veel inwoners van Moerwijk en Den Haag blij kunnen maken.  Dankzij jullie allemaal.

Onze hartelijke dank hiervoor!  Speciale dank aan Stadsdeel  Escamp en Maex Impuls voor het financieel mogelijk maken van de dag!
Categories: Uncategorized

%d