MOERWIJK VOOR ELKAAR ZATERDAG 11 MAART 2023!
Het is zover! Komen jullie ook? U bent van harte uitgenodigd & welkom!

De inflatie in ons land is gigantisch, je kan steeds minder kopen met een euro. Veel mensen hebben een kleine of geen buffer. Met als gevolg financiële problemen en een leven in armoede.

Een klein gebaar kan al verschil maken.

‘Moerwijk voor elkaar’ is een kledingbeurs die wij gaan organiseren op zaterdag 11 maart 2023 van 12.00 tot 17.00 uur. Een dag om overbodige en nog mooie kleding/spullen gratis weg te geven aan de ander die het meer nodig heeft/hebben dan jijzelf. De bewonersorganisatie (Heeswijkplein10 en WIJK) zijn hierbij betrokken en de Stichting Lotje (kinderkleding en speelgoed).

Mensen mogen komen voor en op de beurs met hun mooie (zo goed als nieuwe) kleding, mag gebruikt zijn maar wel netjes. Mooie spullen/kleding die je normaal gesproken niet wil weggeven maar omdat je weet dat anderen het meer nodig hebben dan jijzelf, ben je wel bereid om het weg te geven. Kleding die niet voldoet aan onze kwaliteitsnorm (bijvoorbeeld sleets), wordt weggebracht voor recycling.

In deze moeilijke tijden is het de bedoeling om deze kleding, schoenen, speelgoed, boeken enz. gratis weg te geven aan mensen die het moeilijk hebben in Moerwijk.

Gratis toegang, spullen, koffie, thee en koekjes!
zaterdag 11 maart 2023 van 12.00 tot 17.00 uur.
Je bent van harte uitgenodigd & welkom!
zaterdag 11 maart 2023 van 12.00 tot 17.00 uur.


Een feestelijke middag met kledingbeurs, dj muziek, gratis djembé workshop van 14.00-15.00 uur, kinderactiviteiten & alle mooie spullen mag je gratis hebben!
Heb je overbodige en nog mooie kleding, schoenen, speelgoed/spullen om gratis weg te geven aan de ander die het meer nodig heeft/hebben dan jijzelf? Dit mag je s.v.p. vanaf 13 februari afgeven bij Heeswijkplein 10, Den Haag. Tijd: 9.00 tot 16.00 uur niet op woensdag & in het weekend.
Kom je uit het stadsdeel  Escamp &  kun je wel wat positiefs  gebruiken! dan heb je een streepje voor want we organiseren dit voor de bewoners van Moerwijk. Daarnaast  voor alle anderen!
Dank aan: Gemeente Stadsdeel Escamp en MAEX Impuls

Categories: Uncategorized

%d