28 februari 2023 van 19.00 – 21.000 uur is er een bijeenkomst geweest voor de Ambassadeurs tegen Armoede in de Regenvalk, Regentesseplein 148, Den Haag. Het was erg geslaagd, een goede opkomst er waren 20 ambassadeurs.

De tafels staan klaar met op elke plaats een flesje water met verspreid nootjes en chips. De powerpoint presentatie staat alvast aan en de deelnemers stromen vanaf 20:00  rustig binnen. De zaal is gereed voor de cursus. Bij binnenkomst kunnen de deelnemers koffie of thee nemen met lekkere Afrikaanse hapjes.

James heeft ze verrast met een mooi aandenken. Een certificaat op naam met foto in een lijst op A6 formaat. De deelnemer waren blij en verrast. Het leek op een reünie en deze was ook nog een erg leerzaam. Een trainer van de gemeente Den Haag heeft net als de vorige keren hen lesgegeven.
Ook het punt zuiniger met energie omgaan voor de verspreiding in de achterban van de ambassadeurs zijn meteen afspraken gemaakt voor voorlichting aan de achterban via de gemeente. Folders met informatie kregen iedereen.

11 maart 2023 wordt de weggeef markt gehouden  bij Heeswijkplein 10, Den Haag.
(zie Moerwijk voor elkaar!). Speciale dank aan Stadsdeel  Escamp en Maex Impuls!

Categories: Uncategorized

%d